Laviro.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Grillpan inductie - gietijzer - 28x28cm - vierkant - rood van Laviro

  • Merk: Laviro Meer Laviro
  • gezond vetarm grillen in deze solide grill pan. groot van formaat met hoge ribbels zodat het vet echt uit het voedsel kan druipen en geeft meteen grill streepjes op je vlees of vis.
€69,95 €59,95
Artikelnummer: 666428
Levertijd: Levertijd 1-2 werkdagen. Gratis verzending vanaf € 50,-!
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Ben jij de Chef met deze robuuste gietijzeren grill pan 28x28cm.? 

Dit Franse model "poêle à griller " staat bekend om z'n perfecte grill kwaliteiten. Mooie stukken vlees met de bekende grill-streepjes krijg je door de pan goed heet te maken en dan het gekruide/gemarineerde vlees gewoon op de extra hoge ribbels te leggen...... hoor je het al sissen?

met deze grillpan of ook wel skillet genoemd kun je vetarm grillen en het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige hitte verdeling naar het vlees,vis of groenten.

GARANTIE: 10 JAAR!

Technische details:

buitenzijde: is glad en glanzend rood geemailleerd gietijzer waardoor uitstekend geschikt voor alle warmtebronnen: gas, elektra, keramisch, halogeen, inductie, hot-plate/teppanyaki plaat, in de oven en op de BBQ/buitenkeuken.

de binnenzijde: is robuust zwart geemailleerd gietijzer en kan tegen een stootje. er mag zelfs met metaal in worden gewerkt.

TIP van onze Chef! NOOIT olie in de grill pan doen, omdat het tussen de ribbels terecht komt en enorm gaat walmen en komt zo ook niet in aanraking met het voedsel.....heeft dus geen zin. alleen het vlees, vis of de groenten marineren of kruiden en dan in de grillpan.

Eenvoudig te reinigen: laat de grill pan na het grillen afkoelen en zet de pan met een druppel DREFT vol met warm water. na het eten kan de pan met het afwasborsteltje makkelijk schoon geveegd worden, afdrogen en klaar! deze pan behoeft niet ingevet of ingebrand te worden.

Geen reviews gevonden...
Onze merken

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2020 Laviro.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce